Geen producten (0)

Algemene voorwaarden

Toepassing 

Indien je een bestelling plaatst op www.baubles.nl ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

Verkoper

Handelsnaam: Baubles  Merknaam: Baubles Original

Postadres: Noorderweg 154, 1456 NP Wijdewormer

Bereikbaar via info@baubles.nl en 0652047450

KVK nummer: 63422131

BTW identificatienummer: NL163938118.B02

Rekeningnummer: NL77 RABO 0305 8917 58

Prijzen

Alle prijzen op de website zijn in euro´s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Baubles heeft het recht om de prijzen op haar website zonder vermelding aan te passen. Alle verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Baubles kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die fout zijn, als gevolg van een invoer type en/of drukfout.

Verzending

Wanneer je bestelling is betaald, zal Baubles deze zo snel mogelijk verzenden. Afhankelijk van de grootte van je bestelling zal dit per brievenbuspost of pakketpost zijn. De kosten voor brievenpost zijn € 2,95 en voor pakketpost € 6,95. Indien voorradig wordt iedere bestelling binnen 2 werkdagen ter bezorging aangeboden aan Post NL. Post NL bezorgt in de regel de volgende werkdag. Na het verzenden van jouw bestelling heeft Baubles geen invloed op de bezorging ervan en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een eventuele vertraging van de bezorging. Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Verzenden naar andere landen gaat in overleg, de kosten hiervan zullen afwijken van de kosten binnen Nederland.

Voorraad

Alle producten die wij tonen op de website zijn in voorraad, mits anders vermeld. Als wij je bestelling in behandeling nemen en er blijkt toch iets niet voorradig te zijn, dan zullen we je per email laten weten wanneer het weer leverbaar is. Wil je daar niet op wachten, dan wordt het betreffende deel van de betaling teruggestort.

Garantie

Jij hebt recht op een deugdelijk product. Baubles geeft 6 maanden garantie op haar producten.

De handgemaakte producten zijn met veel aandacht gemaakt. Het kan zijn dat deze door het handwerk minimaal van elkaar verschillen. Mocht je problemen ondervinden dan horen wij dat graag.

Garantie bepaling (hoe houd ik mijn sieraad/accessoire mooi)

- Draag geen sieraden tijdens het douchen, sauna, sporten, zwemmen, slapen of huishoudelijke klusjes met agresieve schoonmaakmiddelen hierdoor kunnen de sieraden beschadigen of knappen.

- Houd er rekening mee dat chemische producten (b.v. parfum, medicijnen) gevolgen kunnen hebben voor de ph-waarde van je huid, die verkleuring van je sieraad veroorzaakt.

- Indien je je accessoire niet draagt of gebruikt kun je deze het beste op een donkere plaats opbergen, nooit bewaren in een vochtige ruimte.

- Wees voorzichtig, breuk in vooral natuursteen, klei, edelsteen, schelp en glazen onderdelen kan gemakkelijk ontstaan. Je kunt geen aanspraak maken op kostenloze vervanging.

- Door leer bloot te stellen aan UV-straling en zonlicht kan verkleuring ontstaan.

Geen garantie op:

- Schade opgelopen door het onjuiste gebruik van het sieraad of de accessoires.

- Artikelen met een verzilverde-, gouden doublelaag of zilver/goud/koper kleurige coating (deze zijn slijtage gevoelig)

- Losraken en/of kwijtraken hangbedeltjes

- Losraken en/of kwijtraken edelstenen, swarovskisteentjes e.d.

- Breuken in natuurlijke producten zoals edelsteen, hout, been, hars en schelp

- Sporen van vocht of waterschade

Retour

Is het bestelde product niet helemaal wat je ervan verwachtte? Uiteraard mag je dan de producten zonder opgaaf van reden retouneren of ruilen. De producten dienen dan wel ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te zitten. Je hebt 14 kalenderdagen na ontvangst van de producten om te melden dat je een of meerdere producten retour wil sturen. Dit geldt echter niet voor sieraden gemaakt in specifieke opdracht van de koper of de persoonlijke sieraden. Voor dat je het product retour stuurt, stuur ons dan een mail. Zo weten wij dat het product retour komt. Na ontvangst van de retourzending zal Baubles het orderbedrag inclusief de verzendkosten (indien betaald) van de bestelling terugstorten op je bankrekening. De kosten voor het retour sturen betaal jij. Indien de producten toch gebruikt blijken te zijn, wordt een waardevermindering in rekening gebracht.

Kwaliteit

De kleuren op de foto´s kunnen iets afwijken van de werelijkheid. De instelling van jouw beeldscherm kan hierop ook van invloed zijn. Daarnaast zijn alle handgemaakte producten uniek en kan elk natuurproduct (edelstenen, leer) licht afwijken en oneffenheden vertonen.

Geschillen

Op alle rechtsbetrekkingen waarbij Baubles partij is, is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing. Baubles en de klant zullen pas een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten.

Aansprakelijkheid

Baubles is nooit aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, direct of indirect, die na levering,door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan jou, aan zaken van jou, aan derden of zaken van derden. Indien Baubles aansprakelijk mocht zijn voor enigerlei schade, dan is de aansprakelijkheid van Baubles beperkt tot maximaal tweemaal de factuurwaarde van het product waarop de aanspraklijkheid betrekking heeft. De sieraden en/of accessoires van Baubles zijn niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Copyright 2017 Baubles

Alle rechten voorbehouden. Alle ontwerpen, teksten en foto´s op deze website zijn auteursrechterlijk beschermd. Zonder toestemming is het koppieren van tektsten, artikelen, foto´s en ontwerpen niet toegestaan